Vereniging

Bewonersvereniging Wladiwostok

Wladiwostok heeft een actieve bewonersgroep. Al vanaf de oprichting van de bewonersvereniging worden er gezamenlijke activiteiten georganiseerd. Zo vieren we sinds jaar en dag de intocht van Sint in ons pand. Regelmatig is er een zogenaamde soepinloop in de ‘huiskamer’ waar we samen eten en bij kunnen praten. Jaarlijks is er een groot feest voor alle bewoners, wat vaak al s’ochtends begint met een hardloopwedstrijd. De binnentuin onderhouden we zelf en is een lust voor het oog. Voor mensen die betrokken willen zijn op hun directe woonomgeving een uitstekend plek om te wonen.

Ter gelegenheid van het 25 jarig bestaan van ons gebouw is er een lustrumuitgave verschenen. “Wonen doe je niet alleen.” In dit boek staan interviews met bewoners centraal, hetgeen een bijzonder kijkje biedt achter de gevel van het opvallende pand. Naast de geschiedenis komt ook het woningbouwbeleid rondom sociale woningbouw aan bod. Dat alles afgewisseld met 26 jaar bijzondere verhalen en anekdotes. In dit boek komt het gebouw samen met haar bewoners tot leven. Het boek is misschien nog te koop bij boekhandel van Pampus.

Een Studio voor bewoners en buurtbewoners.
Studio Wladiwostok is een gemeenschappelijke ruimte van de bewonersvereniging. Het is een ruimte die door bewoners en buurtbewoners te gebruiken is voor tal van activiteiten. Onder Studio vindt u meer informatie over de huurmogelijkheden van Studio Wladiwostok.

Het adres van de Studio is Bogortuin 16. De ruimte bevindt zich aan de achterkant van het pand.

Wladiwostok is gelegen op het Java-eiland aan het Azartplein.
U kunt contact opnemen met de vereniging via info@wladiwostok.nl of via de contact pagina